Soba yakarken kendini yakan işçi ambulans uçakla sevk edildi - Son Dakika
Yerel

Soba yakarken kendini yakan işçi ambulans uçakla sevk edildi

Marmaris Belediyesi'nde görevli bir işçi sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlama sonucu ağır yaralandı. İşçi, Ankara'dan gelen ambulans uçak ile Kocaeli'ye sevk edildi.

16.02.2024 20:33  Güncelleme: 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soba yakarken kendini yakan işçi ambulans uçakla sevk edildi

MUĞLA - Marmaris Belediyesi'nde görevli bir işçi sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlama sonucu ağır yaralanan işçi devlet hastanesindeki müdahalesinin ardından Ankara'dan gelen ambulans uçak ile Kocaeli'ye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü biriminde demir atölyesinde işçi olarak çalışan 22 yaşındaki Yener D., sabah saatlerinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken birden alev alarak tiner tenekesi patladı. Patlamayı duyan iş arkadaşlarının 112 acil ihbar hattını araması üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından işçi Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun yarısının 3. derece ağır yanık olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu belirtilen genç işçi ambulans ile Ankara'dan gelen ambulans uçağa bindirilmek üzere Dalaman Havalimanı'na götürüldü. Burada sedye ile ambulans uçağa alınan Yener D. tedavisinin devam edeceği Kocaeli'ye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Soba yakarken kendini yakan işçi ambulans uçakla sevk edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soba yakarken kendini yakan işçi ambulans uçakla sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement