Son dakika yerel: Honaz Belediyesi, Yatırımlarına Hız Kattı - Son Dakika
Yerel

Son dakika yerel: Honaz Belediyesi, Yatırımlarına Hız Kattı

Son dakika yerel: Honaz Belediyesi, Yatırımlarına Hız Kattı

Son dakika haberler: Honaz Belediyesi, ilçeyi modern ve sağlıklı bir çehreye kavuşturmak üzere yatırımlarına hız kattı. Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, " Yapımlarını tamamlamak üzere olduğumuz dört sosyal tesis, iki park ve yeşil alan, düğün salonu yenileme, mesirelik alanı düzenleme ile yol yapım ve asfaltlama projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

12.10.2022 11:06  Güncelleme: 11:12

Honaz Belediyesi, ilçeyi modern ve sağlıklı bir çehreye kavuşturmak üzere yatırımlarına hız kattı. Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, " Yapımlarını tamamlamak üzere olduğumuz dört sosyal tesis, iki park ve yeşil alan, düğün salonu yenileme, mesirelik alanı düzenleme ile yol yapım ve asfaltlama projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Honaz Belediyesi, Karaçay, Akbaş ve Yokuşbaşı Mahalleleri'nde yapımı tamamlanmak üzere olan sosyal tesislerinden, Ovacık ve Kaklık Parkı'na; Menteşe Sosyal Tesisi'nden yapımları devam eden Kaklık Düğün Salonu'na ve Emirazizli Park projesine kadar çok sayıda yatırımını halkın hizmetine sunmak için gün sayıyor.

"BİRÇOK YENİLİKÇİ HİZMETİ HAYATA GEÇİRİYORUZ"

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yaptıkları çalışmalarla ilçe halkına ve misafirlerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti. Vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Kepenek, "Göreve geldiğimiz günden bu zamana ilçemizin acil ihtiyaçlarını karşılamak için ekonomik yatırımlar yaptık. İlçemizin sosyal yaşamına katkı sağlayacak hizmetleri önceledik ve bunu hayata geçirdiğimiz birçok tesis ve organizasyon ile gösterdik. Şimdi de yapımlarını tamamlamak üzere olduğumuz dört sosyal tesis, iki park ve yeşil alan, düğün salonu yenileme, mesirelik alanı düzenleme ile yol yapım ve asfaltlama projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Honaz Belediyesi olarak yollardan ulaşıma, tarımdan suya, sağlıktan çevreye kadar birçok yenilikçi hizmeti hayata geçirdik. Honaz'a hak ettiği hizmetleri vererek hem bölge halkını hem de misafirlerimizi ilçemizin güzellikleriyle kucaklıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Son dakika yerel: Honaz Belediyesi, Yatırımlarına Hız Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement