Spor Toto 3.lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3.lig, 3.30 kişilik yeni yönetim kurulunu kahvaltılı basın toplantısı ile açıkladı.

04.07.2012 15:34

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor'da geçtiğimiz hafta sonu kulüp başkanlığına seçilen İşadamı İdris Çimen,

30 kişilik yeni yönetim kurulunu kahvaltılı basın toplantısı ile açıkladı.

Kulübün Tekke Beldesinde bulunan tesislerinde düzenlenen toplantıya Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, yeni yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, genç isimlerden oluşan yeni yönetime başarı dileklerinde bulunarak, "Bizi ofsayta düşürmeyin. Biz Anadolu takımıyız. Bu iş inanç işi. Mesuliyet büyük bir iş, sorumluluğu büyük. Genç ekibe güveniyorum. Medeni cesaretiniz nedeniyle sizleri tebrik ediyorum." dedi.

VALİ'DEN TRABZONSPOR ÖRNEĞİ VE ALTYAPI VURGUSU

Takımda centilmenliğin birinci öncelik olması gerektiğinin altını çizen Vali Mayda, "Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Bunun için altyapıdan sporcu kazanmamız önemli. Çocuklarımıza sahip çıkacağız. 6 yıllık bir yönetim sonrası iş başı yapan bir yönetimimiz oldu. Geçmiş yönetim bizlere problem bırakmadı. Yeni başkanımızın da başarı olabilmesi için arkasında olmalıyız.

Trabzonspor örneğinde olduğu gibi önceliğimiz takımımız olmalı. Basınımızda olumlu anlamda yönlendirme yapmalı." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı ve kulüp yönetim kurulu üyesi Ercan Çimen'de Gümüşhane'nin ismine yakışır bir takım oluşturmak istediklerini belirterek, Gümüşhane kamuoyundan da takıma destek ve sahip çıkmasını istedi.

Yeni başarılara imza atmak için genç bir yönetim oluşturduklarını dile getiren kulüp başkanı İdris Çimen ise "Bizlerden desteklerini esirgemeyen sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, ilin bürokratlarına ve tesislerimizi bize kazandıran başta Osman Akgül ve Kurban başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz ekip olarak bundan sonra yeni başarılar elde etmek istiyoruz. Bunu başarmak içinde Gümüşhane kamuoyunun desteğini ihtiyacımız var. Kamuoyunun desteği ile yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum." dedi.

Gümüşhanespor'un çoğunluğu gençlerden oluşan 30 kişilik yeni yönetim kurulu listesi şu şekilde: "İdris Çimen, Ercan Çimen, Erhan Araz, Okay Sungur, Fazıl Ceylan, Abdullah Yavuz, Fazlı Taşkın, Korhan Çubukçu, Fatih Arslan, Çetin Rıza Tanış, Candan Ülker, İrfan Turgay, Emre Boşnak, Celalettin Köse, Kayahan Büyükbayraktar, Ömer Zor, Servet Yaşar Taş, Adnan Venedik, Selim Nas, Erol Şahin Birsen, Rasim Taylan Kara, Vedat Koç, Günay Muslu, Ufuk Ustaoğlu, Recep Gök, Hamit Mazlum, İdris Kaya, Hayati Yalçın" - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement