Tayland ve Almanya vatandaşları Müslüman oldu - Son Dakika
Yerel

Tayland ve Almanya vatandaşları Müslüman oldu

Tayland ve Almanya vatandaşları Müslüman oldu

Denizli İl Müftülüğüne müracaat eden Tayland vatandaşı Miss Jidapha Parasee ve Çivril İlçe Müftülüğüne müracaat eden Almanya vatandaşı Jörg Stafen, ihtida merasimiyle Müslüman oldu. İslam dini hakkında bilgiler alan ve şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getiren her iki kişiye de İhtida Belgesi, Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini yayınlar hediye edildi.

20.02.2024 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

i Şehadet getirerek Müslüman oldu

Müslüman olmak istediğini belirterek Denizli İl Müftülüğüne müracaat eden Tayland vatandaşı Miss Jidapha Parasee için ihtida merasimi düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasimde Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İslam dini hakkında bilgiler verdi. Müftü Pamuk'un bilgilendirmesinin akabinde Miss Jidapha Parasee, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. Müftü Pamuklu, merasim sonunda Miss Jidapha Parasee'ye İhtida Belgesi ile birlikte Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini yayınlar hediye etti.

Müslüman olmak istediğini belirterek Çivril İlçe Müftülüğüne müracaat eden Almanya vatandaşı Jörg Stafen için de Denizli Çivril Müftülüğünde ihtida merasimi düzenlendi. Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında İlçe Müftüsü Muhammet Çörekçi'de İslam dini hakkında bilgiler alan Jörg Stafen, şahitler huzurunda Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu. İslamiyet dinini seçerek "Yavuz" ismini alan Jörg Stafen'e, Müftü Muhammet Çörekçi tarafından İhtida Belgesi ile birlikte Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini yayınlar hediye edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tayland ve Almanya vatandaşları Müslüman oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement