Tepebaşı Belediyesi Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Tepebaşı Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt.

01.08.2013 12:06

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç Ramazan ayında birlikte iftar yaparak eğlendikleri kişi sayısının geçen yıl 80 bin olduğunu, bu yıl sayıyı 100 bine ulaştıracaklarını belirterek "Herkese bu birlik ve beraberlik anlayışı için teşekkür ediyorum" dedi.

Tepebaşı Belediyesi gerçekleştirdiği sokak iftarları ile binlerce kişiyi bir araya getirerek eski Ramazanların ruhunu, komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırıyor, Ramazan bereketini paylaşarak arttırıyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, sokak iftarlarına katılarak iftar öncesi vatandaşlarla sohbet ediyor. Karagöz ve Hacivat, Aşuk ile Maşuk, Meddah gösterileri ile başlayan 'Geleneksel Ramazan Eğlenceleri', Eskişehir'in sevilen seslerinin verdiği konserle devam ediyor.

Beyaz Altın Köyü ve çevre köylerin katılımıyla gerçekleşen iftara Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ve vatandaşlar katıldı. Başkan Ataç ve beraberindekiler daha sonra Yeni Mahalledeki, sokak iftarları ve geleneksel Ramazan eğlencelerine katıldılar. Başkan Ataç "Biz 5 yıldızlı otel sofralarında değil 5 bin yıldızlı gönül sofralarında iftar yapıyoruz ve bu güzelliği Ramazan'a yakışır şeklide yaşıyoruz. Binlerce insan bir arada iftarımızı yapıyor sonrasında geleneksel Ramazan eğlenceleri ile birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Geçen yıl yaklaşık 80 bin kişiye ulaştık bu yıl 100 binden fazla insanımızla bir arada olacağız. Herkese bu birlik ve beraberlik anlayışı için teşekkür ediyorum" dedi.

Gece, Sanatçı Mine Sağlam'ın birbirinden güzel parçaları eşliğinde devam etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Belediyesi Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement