Tepebaşı Müftülüğü İmam Hatip öğrencileri için iftar düzenledi - Son Dakika
Yerel

Tepebaşı Müftülüğü İmam Hatip öğrencileri için iftar düzenledi

Tepebaşı Müftülüğü İmam Hatip öğrencileri için iftar düzenledi

Tepebaşı Müftülüğü, Eskişehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programında İmam Hatip ortaokulları ve liseli öğrencilere iftar verdi. Programa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Din Eğitim Şube Müdürü, il Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri ve diğer yetkililer de katıldı. Katılımcılar, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği bu etkinlik için memnuniyetlerini dile getirdiler.

04.04.2024 11:18  Güncelleme: 11:19

Tepebaşı Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde Eskişehir İl Müftülüğünün düzenlediği, İmam Hatip ortaokulları ve liseli öğrenciler için iftar düzenledi.

ÇEDES'li iftarına İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Din Eğitim Şube Müdürü Mehmet Günyüzü, il Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Beytullah Çelik ve Sezen Konuk, İl Milli Eğitim Çedes Koordinatörü Şule Engiz, Odunpazarı Müftülüğü ÇEDES Koordinatörü Emre Şimşek, Tepebaşı Müftülüğü ÇEDES Koordinatörleri Faruk Yardımcı ve Zeynep Münteha Ar da katıldılar. Katılımcılar birlik ve beraberlik bağlarının kuvvetlendiği iftar için il Müftüsü Bekir Gerek'e memnuniyetlerini dile getirdiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tepebaşı Müftülüğü İmam Hatip öğrencileri için iftar düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement