TİP Sözcüsü Sera Kadıgil ve Denizli milletvekili adayları çalışma yürüttü - Son Dakika
Yerel

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil ve Denizli milletvekili adayları çalışma yürüttü

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil ve Denizli milletvekili adayları, Denizli'de çalışma yürüttü. Kadıgil, Denizli'deki potansiyeli fark ettiğini belirtirken, Yağmur Yalçın ise Sera Kadıgil'in desteğiyle güçlü hissettiğini söyledi.

25.04.2023 12:33

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil ve TİP Denizli milletvekili adayları kentte çalışma yürüttü. Kadıgil, "Bu kadar sıcak bir ilgiyi beklemiyorduk. Denizli'de bir potansiyel olduğunu biliyorduk ama bu kadar yakın olduğumuzu fark etmemiştim" dedi.

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, partisinin Denizli- Serinhisar ilçe binasının açılışına ardından Denizli milletvekili adayları 'Denizli Halk Buluşması' programı kapsamında Merkezefendi Kültür Merkezi'nde dün düzenlenen programa katıldı.

"YAĞMUR'U SEÇİP MECLİS'E YANIMA GÖNDERMELİLER"

Sera Kadıgil şunları söyledi:

"Bugün Denizli'ye geldik çünkü Denizli'de açıkçası hem partimiz için önemli bir gün hem de ayıp olmasın diğer adaylarımıza ama benim için çok önemli bir adayımız var. Malumunuz siyasetteki bu erilleşmeden, erkek egemenliğinden çok yılmış bir milletvekili arkadaşınız olarak Denizli'de böyle cevher gibi bir genç avukat meslektaşım aday olunca desteğe gelmemezlik edemezdik. O yüzden bugün ilk olarak Serinhisar ilçesindeki ilçe başkanlığımızı açtık Denizli'de. Örgütümüzle sohbet ettik. Orada diğer arkadaşları ve birkaç potansiyel seçmenimizi ziyaret ettik. Şimdi ise buradayız, heyecanlıyız, salonumuzda dolmuş. Birazdan içeride 600– 700 kişilik bir halk buluşması yapacağız ve neden buradayız, ne yapmaya çalışıyoruz ve hepsinden önemlisi Yağmur'u seçip neden benim yanıma bizim yanımıza Meclis'e göndermeliler bunu anlatacağız inşallah.

"DENİZLİ'NİN İLGİSİNE ŞAŞIRARAK ŞIMARDIM"

Yalan olmasın bu kadar sıcak bir ilgiyi beklemiyorduk. Dış ilçelerde hele merkezde az önce yemek yediğimiz lokantada kendimi bir kenara bırakıyorum Yağmur'un özellikle tanınırlık seviyesinin çok yüksek olması, örgütümüze yönelik ilgi, bayraklarımızı görünce duyulan ilgi, çok güzeldi. Yolda gelirken bile arabayı görünce bile kornayla destek olan arkadaşlar bizi şımarttılar. Çok teşekkür ediyoruz gösterdikleri teveccühe. Şaşırarak şımardım böyle özetleyebilirim Denizli'ye olan bakışımı. Bir potansiyel olduğunu biliyorduk ama bu kadar yakın olduğumuzu fark etmemiştim ben İstanbul'da."

TİP Denizli 1. sıra milletvekili adayı Yağmur Yalçın ise, "Çok heyecanlı ve güçlü hissediyoruz bugün Sera vekilimizle birlikte. Kendisi bana destek olmaya geldi. Çok mutluyum. Biliyorum birlikte başaracağız. Güzel bir gün geçti herkese teşekkür ediyorum" dedi.

TİP Sözcüsü Sera Kadıgil ve Denizli milletvekili adayları çalışma yürüttü
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel TİP Sözcüsü Sera Kadıgil ve Denizli milletvekili adayları çalışma yürüttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement