Toprak'tan, Engellilere Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Toprak'tan, Engellilere Tekerlekli Sandalye

Toprak\'tan, Engellilere Tekerlekli Sandalye

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, engellilere yardım etmeye devam ediyor.

15.07.2016 15:47

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, engellilere yardım etmeye devam ediyor.

Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak Bedensel Engelliler Derneğine 7 engelli tekerlekli sandalye verdi. Kahta İlçe Belediyesinde gerçekleştirilen törenle engelli vatandaşlar engelli sandalyelerine kavuştu.

Yapılan yardımlardan dolayı Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'a teşekkür eden Kahta Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Serkan Aslan, "Başkanımız her zaman engellilerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Onlarla beraber hayata sımsıkı bağlanma mücadelesi veren Belediye Başkanımıza ve tüm Kahtalı engelliler adına teşekkür ederim. Sonuna destek verdiğini de göstermiş oldu. Allah razı olsun kendisinden" dedi.

Herkesin birer engelli adayı olduğu ifade Toprak, "Sosyal belediyecilik anlamında engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Kahta İlçe Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin sorunları üzerinden büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak adına gerekli tedbirleri alıyoruz. Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan engelliler adına bizden engelli sandalye talebinde bulundu. Bizde engelli kardeşlerimizi yardımcı olmak adına 7 adet engelli sandalyesi getirip engelli kardeşlerimize verdik. Önümüzde günlerde 7 adet engelli sandalyesi daha gelecek. İmkanlarımız dahilinde engelli kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Engelli sandalyesine kavuşan engelli vatandaşlar ise yapılan yardımlardan dolayı başka Kahta İlçe Belediyesi olmak üzere Kahta Bedensel Engelliler Derneğine teşekkür etti.

Engelli vatandaşların engelli sandalyelerini aldıktan sonra Kahta İlçe Belediyesine ait araçlarla evlerine bırakılmasıyla tören sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toprak'tan, Engellilere Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement