Topuz Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Topuz Aday Adaylığını Açıkladı

Topuz Aday Adaylığını Açıkladı

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere Büyükşehir olarak girecek Muğla'dan Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için resmi açıklama yapan iki isim oldu.

01.08.2013 15:36

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere Büyükşehir olarak girecek Muğla'dan Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için resmi açıklama yapan iki isim oldu. CHP'den Musa Gökbel Ramazan öncesi aday adaylığın açıklamıştı. CHP'den aday adaylığını açıklayan ikinci isim Fevzi Topuz oldu.

Topuz'un CHP İl Binası önündeki geniş alanda yapılan aday adayı açıklama törenine, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, belde belediye başkanları, Musa Gökbel, Menteşe Belediye Başkan aday adayları ve partililer katıldı. Yerel yönetimlerin son çıkan Büyükşehir yayası ile iki ayrı yasayla yönetilir hale geldiğini söyleyen Topuz, "Bundan sonra 30 ilimiz Büyükşehir yasası ile, 51 iyimiz de mevcut uygulanan yasayla yönetilecek. Bu iki başlılık hizmette büyük kargaşaya neden olacaktır. Güney Ege'nin incisi, ülkemizin ve dünya ülkelerinin turizm çekim merkezi Muğla ilimizde Büyükşehir yasasıyla yönetilecektir. Bu yasanın yürürlüğe girmesinin ardından partili partisiz, her kesimden gelen talep ve teveccüh doğrultusunda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının sorumluluğunu almaya karar verdim. Eğer Büyükşehir Belediyesinin yapılanmasını sağlam temellere oturtmaz isek, hizmet üretmekte güçlük çekeriz. Çağdaş kentler yaratarak, aydın insanlara hizmet etmek için, bilgilerimi ve deneyimlerimi harekete geçirerek dinamik ve girişimci bir belediye için aday adayıyım. Muğla'ya mühendis gözü ile baktığım zaman daha yapılacak çok iş olduğunu görüyorum. Şimdi parti örgütümüz görev verirse, Büyükşehir statüsü ile Muğla'ya hizmet etmeye hazır olduğumu belirtmek istiyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Topuz Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement