Tüfenkci, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Tüfenkci, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Tüfenkci, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, vatandaşlarla bir araya geldi.

28.05.2014 15:12  Güncelleme: 15:18

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehit Fevzi Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle buluşan Tüfenkci, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin geçmişe bakarak değil, geleceği planlayarak hizmet ettiğini belirterek, "Şehit Fevzi Mahallemiz, AK Parti'ye verdiği yüzde 74 destekle yine rekor düzeyde desteğini sunmuştur. Bu destek, bu dik duruş sadece AK Parti'ye gösterilmemiştir. Bu Türkiye'nin geleceğine, istikbaline ve istikrarına verilmiş bir destektir. Bundan dolayı Şehit Fevzi Mahallesi'ne ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Seçimden seçime vatandaşa giden bir parti olmadıklarını kaydeden Tüfenkci, "Seçim sonrasında ilçelerimizi ve mahallelerimizi ziyaret ederek hem bizzat teşekkürlerimizi ileteceğiz, hem de eksiklikleri, talepleri belediyelerimize ileteceğiz" açıklamasında bulundu.

Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı Sami Cengil de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Tüfenkci'ye mahalledeki temasları sırasında İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer ve Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Baran da eşlik etti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tüfenkci, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement