Tügva'dan Başkan Altepe'ye Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Tügva'dan Başkan Altepe'ye Teşekkür

Tügva\'dan Başkan Altepe\'ye Teşekkür

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

07.06.2016 19:27

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Sıcak bir atmosferde geçen görüşme, Ankara Yolu'ndaki yeni belediye binasında gerçekleşti. TÜGVA Bursa İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz, düzenledikleri faaliyetlerde kendilerine sınırsız destek sağlayan Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Geçen dönem Bursa Akademi ismiyle eğitim programı organize ettiklerini ve bu programla 2400 genci 60 yazar ve sanatçıyla buluşturduklarını söyleyen Yavuz, tüm faaliyetlerde Büyükşehir Belediyesi'nin büyük faydasını gördüklerini ifade etti. Bu yaz da ortaokul öğrencileri için 1 aylık 1 dönemlik bir yaz programı hazırladıklarını ifade eden Yavuz, "İnşallah programımız çerçevesinde çocuklarımıza unutamayacakları bir yaz mevsimi yaşatmış olacağız. Yine Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle gerçekleşecek organizasyonlarda, çocuklarımız öğle vaktine kadar değerler eğitimi alacak öğle vaktinden sonra da yüzme, tenis ve futbol gibi spor branşlarıyla haşır neşir olacak" dedi.

EN BÜYÜK DESTEK BÜYÜKŞEHİR'DEN

Programlar düzenlenirken spor tesislerinin kullanımı ve eğitmen konusunda Büyükşehir Belediyesi ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün imkanlarından yararlanacaklarını vurgulayan Yavuz, "Düzenlediğimiz tüm programların başlangıcından sonuç aşamasına kadar en büyük desteği Büyükşehir Belediyesi'nden gördük. Bu konuda Başkanımız Recep Altepe'nin hassasiyeti, rolü büyük. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.

Başkan Altepe ise, TÜGVA yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Türkiye'de yarına yön verecek kapasitede lider nitelikli gençler yetiştirilmesinin önemine değinen Başkan Altepe, "En büyük görev insana yatırım yapmaktır. Topluma yön verecek insanların ivedilikle hazırlanması gerekiyor. Bu konuda her türlü desteğe hazırız. Bizden ne bekleniyorsa, yerine getirmeye hazırız" şeklinde konuştu.

TÜGVA İl Temsilcisi Hüseyin Yavuz, ziyaretin anısına Başkan Altepe'ye porselen içerikli şilt takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tügva'dan Başkan Altepe'ye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement