Tümsiad Batman Şubesi Üyeleri Tümexpo Fuarındaydı - Son Dakika
Yerel

Tümsiad Batman Şubesi Üyeleri Tümexpo Fuarındaydı

Tümsiad Batman Şubesi Üyeleri Tümexpo Fuarındaydı

Tüm Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından düzenlenen 2. Tümexpo Sanayi Ve Ticaret Fuarı, Gaziantep'te Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açıldı.

06.11.2014 09:36

Açılışa Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve bölgedeki iş adamları ile Avrupa Tümsiad Genel Başkanı Cahit Kerenciler, Tümsiad Batman şube üyeleri, STK temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda yerli ve yabancı işadamı katılım gösterdi.

Fuar açılışında konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Türkiye Avrasya'nın üretim üssü olmayı hedefliyor. Gaziantep de Ortadoğu'nun inşallah üretim üssü olacak. Türkiye'de büyük işletmelerde oldukça yüksek bir verim var. KOBİ'lerimiz maalesef arzu ettiğimiz ölçüde verimli değil. Bunu birlikte artırmamız lazım. Bir taraftan kamu destekleri, KOSGEB, ajansların destekleri ile bir taraftan da küçük işletmeler ile büyükler arasında bağ geliştirerek. Bunlar birbirinin zıttı değil aslında, birbirini tamamlayan unsurlar. Küçüklerin esnekliği ile büyüklerin kapasitesini birleştirdiğimiz zaman rekabet gücü kendiliğinden ortaya çıkar. Dolayısıyla TÜMSİAD, KOBİ'lerin sesi gerçekten, KOBİ'lerin temsilcisi. TÜMSİAD ile bu politikaların mutlaka daha da güçlenmesini bekliyoruz. Bu büyük ve küçük işletmeler arasındaki bağlar oldukça önemli" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tümsiad Batman Şubesi Üyeleri Tümexpo Fuarındaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement