Turgutlu'da Babaoğula Silahlı Saldırı, 2 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Turgutlu'da Babaoğula Silahlı Saldırı, 2 Yaralı

Turgutlu\'da Babaoğula Silahlı Saldırı, 2 Yaralı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde bir kahvehanenin önünde oturmakta olan baba ve oğula yoldan geçen otomobilden ateş açıldı.

27.03.2012 15:02

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde bir kahvehanenin önünde oturmakta olan baba ve oğula yoldan geçen otomobilden ateş açıldı. Halil Özbek (52) ve oğlu Ali Özbek (27) yaralandı.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Şehitler Mahallesi'ndeki Karaağaç Yolu üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehanenin önünde oturmakta olan Halil Özbek ile oğlu Ali Özbek'e, plakası belirlenemeyen bir otomobilden tabancayla ateş açıldı. Baba ve oğlu, ayaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir süre önce Uşak'ın Banaz İlçesi'nden Turgutlu'ya taşındığı öğrenilen yaralı baba-oğulun, sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

Saldırganların içinde bulunduğu plakası tespit edilemeyen araç, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaklaşık 100 metre mesafedeki olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi.

Bu arada, olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan araştırmada 10 adet boş kovan bulunurken, saldırıda kullanılan araç ile içindekilerin yakalanması için soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü belirtildi.

(İU-ERG-

27.03.2012 14: 42: 31

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu'da Babaoğula Silahlı Saldırı, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement