Türkiye'de Tarım Öğretiminin Başlamasının 168'inci Yılı" - Son Dakika
Yerel

Türkiye'de Tarım Öğretiminin Başlamasının 168'inci Yılı"

Türkiye\'de Tarım Öğretiminin Başlamasının 168\'inci Yılı"

ESOGÜ Ziraat Fakültesi Dekanlığı ve Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, tarafından konferans düzenlendi.

15.01.2014 18:30

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ziraat Fakültesi Dekanlığı ve TMMOB'ye bağlı Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, tarafından " Türkiye'de Tarım Öğretiminin Başlamasının 168'inci Yılı" konulu konferans düzenlendi.

ESOGÜ Ali Numan Kıraç Yerleşkesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Çankaya, ESOGÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Koç, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fahri Altay, Ziraat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Başkanı Mahmut İzzet Erol, öğrenciler ve öğretim görevlileri katıldı.

Gönen, burada yaptığı konuşmada, Eskişehir'in verimli ovalara sahip bir şehir olduğunu belirterek, kentteki bilim insanlarının ziraat uygulamaları ve eğitimine önem vermesi gerektiğini kaydetti.

Çankaya ise müdürlük çalışanlarının eğitimi konusunda yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Erol da Eskişehir'de tarım alanlarında gelecek adına önemli mesafeler kat edildiğini ancak daha yapılacak işler olduğunu bildirdi.

Prof. Dr. Altay'ın "Eskişehir Tarımına Emeği Geçenler" konulu sunumuyla devam eden etkinlik, sertifika töreniyle sona erdi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye'de Tarım Öğretiminin Başlamasının 168'inci Yılı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement