Uedaş Muhtarların Taleplerini Dinledi - Son Dakika
Yerel

Uedaş Muhtarların Taleplerini Dinledi

Uedaş Muhtarların Taleplerini Dinledi

Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ) yetkilileri Osmangazi ve Nilüfer mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

09.02.2017 10:23

Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ) yetkilileri Osmangazi ve Nilüfer mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Genel Müdür Efe, muhtarlarla iletişime büyük önem verdiklerini belirterek bunun için UEDAŞ'ın mobil uygulamasına "Muhtar Bilgi" menüsü adı altında özel bir eklenti yapılacağını ifade etti.

UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Osmangazi ve Nilüfer ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerde elektrikle konuları tek tek dinledi.

Bursa'nın merkez ilçelerden Osmangazi ve Nilüfer muhtarlarının ayrı ayrı kabul edildiği toplantıda konuşan Mesut Efe "Muhtarlarımız bizim için çok değerli. Onlarla daha hızlı iletişim kurabilmek ve sorunları çözebilmek adına mobil uygulamamıza yeni bir eklenti yapacağız. Görüşmelerimizde bundan sonra sadece yatırımlarımızdan bahsedeceğiz çünkü çözülmeyen sorun neredeyse kalmayacak" ifadesini kullandı.

Osmangazi ilçesinin mahallelerinde yaşanan sıkıntıları değerlendiren Efe, "2010 yılında kurumumuz özelleşti. UEDAŞ 2010 yılından itibaren ciddi yatırımlar yaptı. Özelleştirmeden önceki 2005 ve 2010 yılları arasındaki 5 yılda toplam 151 milyon yatırım yapılmıştı. Şirketimiz özelleştirmeden bu yana 2015 yılına kadarki zaman sürecinde ise 709 milyon yatırım yaptı. 2020 yılına kadar toplam yakalamayı hedeflediğimiz miktar ise inşallah 1,1 milyar TL olacak. UEDAŞ, Bursa, Yalova, Çanakkale ve Balıkesir olmak üzere bu 4 ilde hizmet veren büyük bir şirket. Hizmet kalitemizi daha da yukarıya taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi. Efe, "Önceliğimiz yeni yapılaşmanın olduğu bölgelere hizmet vermek. Arızanın olduğu bölgeler ve 30 yılını doldurmuş bazı sistemlerin yenilenmesi de öncelik sırasında" diyerek, UEDAŞ'ın öncelikli hedeflerini muhtarlar ile paylaştı.

Sokak lambaları için özel ekip kuruldu

Sokak aydınlatmalarının onarımı için özel bir ekip kurduklarını belirten Efe şöyle devam etti: "Sokak lambası bakımı ile onarımı, ampul değiştirme, trafo ve hat bakımı ve yenileme gibi aydınlatma hizmetlerinin sürekli ve düzenli gerçekleştiriyoruz. Bugünlerde lamba kontrolü için özel bir ekip kurduk. Müşterilerimiz aydınlatma arızalarını 186 numaralı ihbar hattımıza telefonuna bildirebilirler."

Kolay iletişim için 'Mobil uygulama'

Konuşmasının sonunda karşılıklı iletişime çok fazla önem verdiklerini vurgulayan Genel Müdür Efe, akıllı telefonlarda kullanılan mobil uygulamanın iletişimi daha da kolaylaştırdığını belirterek şöyle devam etti: "Uygulamayı indiren müşterilerimiz planlı ve anlık kesintileri görebilirken çağrı merkezimizde çalışan müşteri temsilcimize bağlanarak canlı olarak destek alabilme imkanına da sahip oluyor. Mobil cihazlardan erişilebilen uygulama ile müşterilerimiz arıza kaydı oluşturabiliyor ve planlı kesintiler hakkında detaylı bilgi elde edebiliyor."

UEDAŞ'ın mobil uygulamasını şimdiye kadar 13 bini aşkın kişinin indirdiğini belirten Mesut Efe, önümüzdeki günlerde uygulamaya muhtarlara için yeni bir eklenti konulacağını müjdeledi.

Toplantıya katılan muhtarlar ise, mahallelerdeki sorunları aktardıktan sonra böyle bir toplantı düzenlendiği için ve gösterilen ilgi ve alakadan dolayı UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ile ekibine teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra toplantı salonundan ayrıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uedaş Muhtarların Taleplerini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement