Ukraynalı Öğretim Üyeleri Rektörü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ukraynalı Öğretim Üyeleri Rektörü Ziyaret Etti

Ukraynalı Öğretim Üyeleri Rektörü Ziyaret Etti

Ukrayna Odesa Tıp Üniversitesi öğretim üyeleri, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret ettiler.

11.12.2012 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna Odesa Tıp Üniversitesi öğretim üyeleri, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret ettiler.

TÜBİTAK ve Ukrayna Bilim Bakanlığı (NASU) tarafından desteklenen, "Farklı Deneysel Epilepsi Modellerinde Oluşturulan Epileptiform Aktivite Üzerine Leptinin Gösterdiği Prokonvulsant Etkide Kanabinoid CB1 Reseptörünün Rolü" başlıklı uluslararası ikili işbirliği projesi çerçevesinde, proje ortaklarından ve Odesa Tıp Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Leonid Godlevsky ve Fizikokimya Enstitüsünden Prof.Dr. Tamara Karasyova ile projenin Türkiye tarafı yöneticisi OMÜ Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erdal Ağar ve proje ekibinden Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız, OMÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Ukrayna Odessa Tıp Üniversitesi ile OMÜ arasında ikili iş birliği ve bu çerçevede öğretim üyesi, öğrenci değişimi programlarının hazırlanması konusunda anlaşma yapılması kararlaştırıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ukraynalı Öğretim Üyeleri Rektörü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement