Ulubey'de Festival Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Ulubey'de Festival Heyecanı

Ulubey\'de Festival Heyecanı

Uşak'ın Ulubey ilçesinde bu yıl 8.düzenlenen "Kanyon Kültür ve Turizm Festivali" açılış töreni ile başladı.

25.05.2013 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Ulubey ilçesinde bu yıl 8. düzenlenen "Kanyon Kültür ve Turizm Festivali" açılış töreni ile başladı. Festivalin açılışında konuşan Vali Mehmet Ufuk Erden, Ulubey Kanyonlarının turizme elverişli bir hale getirilmesi sürecinde, alanın Tabiat Parkı statüsüne kavuşturulması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kanyon bölgesindeki çamlık alanda düzenlenen açılış törenine; Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, Milletvekili Mehmet Altay, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, İlçe Kaymakamı MEhmet Aksu, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Mehmet Ufuk Erden Ulubey Kanyonlarının dünyanın en uzun 2. kanyonunu olduğuna dikkat çekerek, "Yerli ve yabancı herkesin ilgisini çeken bu muhteşem doğal güzelliklerin farkında olan bizler bu alanın öncelikle korunmasını ve bu güzelliklerin muhafazasını arzu etmekteyiz. 3851 hektar gibi çok büyük bir alanı kapsayan Ulubey Kanyonlarımızı turizme elverişli bir hale getirilmesi sürecinde, alanın Tabiat Parkı statüsüne kavuşturulması için çalışmalar devam ediyor. Doğal ve turistik bir değere sahip bu muhteşem Kanyonlarımızı gündemde tutmak için Kaymakamlığımızın ve Belediyemizin organizasyonuyla yürütülen Kanyon Kültür ve Turizm Festivali ilçemize olan ilgiyi de artırmayı başarmıştır" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden resim sergisini ve stantları gezdi. Festival etkinlikleri Pazar günü sona erecek. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulubey'de Festival Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement