Üniversite Sanayi İş Birliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Üniversite Sanayi İş Birliği Toplantısı

Üniversite Sanayi İş Birliği Toplantısı

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) ve Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) faaliyet gösteren işletme yöneticileriyle “Üniversite Sanayi İş birliği” toplantısı yapıldı.

06.09.2013 17:37

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) ve Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSB) faaliyet gösteren işletme yöneticileriyle "Üniversite Sanayi İş birliği" toplantısı yapıldı.

KÜ'nden yapılan yazılı açıklamada, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın TEKNOKENT ve KÜ Teknoloji Merkezi (TEKMER) projelerinin Kırıkkale için çok önemli projeler olduğunu belirterek, değişim ve gelişimin sürekli olduğu bir ülkede bu hıza ayak uydurmak gerektiğini ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış da üniversitenin tüm imkanlarıyla sanayicinin yanında olduğunu dile getirerek, rekabetçi ortamda temel olanın ürünü uluslararası standartlara taşıyabilmenin teknolojiyle mümkün olacağını kaydetti.

Toplantıya, KÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kocamış, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kırıkkale Müdürü Ali Sevinç ve firma temsilcilerinin katıldığı bildirildi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Sanayi İş Birliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement