Ünye'den Karayolları 7. Bölge Müdürü'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ünye'den Karayolları 7. Bölge Müdürü'ne Ziyaret

Ünye\'den Karayolları 7. Bölge Müdürü\'ne Ziyaret

AK Parti Ünye İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyeleri Karayolları 7.Bölge Müdürü Abdulkadir Çobanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

24.05.2013 10:52

AK Parti Ünye İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyeleri Karayolları 7. Bölge Müdürü Abdulkadir Çobanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, İl Genel Meclisi Üyeleri Fahri Şahin ve Hüseyin Tavlı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Adem Çalık, Karayolları 7. Bölge Müdürü Abdulkadir Çobanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette bölge müdürüne Ünye'de TOKİ'ye kadar yapılan kaldırımlar, Niksar Caddesi sanayi yolundaki kaldırımlar ve bölünmüş yol, çimento mevkiindeki Günpınarı köyü girişi ve çevre yolundaki yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden ilçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, bölgeyle ilgili bir dizi taleplerde bulundu.

Çamyar, çevreyolu çalışmalarından dolayı bozulan Gölceğiz köy yolunun 4 km'lik bölümü, Günpınarı köy yolunun 2.5 km lik bölümü, TOKİ'ye kadar deniz tarafından da kaldırım yapılması, Fevzi Çakmak ve Nuriye mahallesi sınırlarındaki devlet sahil yolu jandarmadan çimentoya kadar eksik olan kaldırımlar, tabakhane köprüsünün yenilenmesi ve tabakhane deresi üzerinde doğu yakası yol çalışması, yeni hastane yanına üst geçit veya alt geçit yapılması, mevcut Ünye- Akkuş yolunu da iyileştirme çalışması talebinde bulundu.

Taleplerin tamamını not alan Karayolları Bölge Müdürü Abdulkadir Çobanoğlu, Tabakhane Deresi üzerindeki köprünün çevreyolu açıldıktan sonra yapılacağını belirterek, bozulan Günpınarı ve Gölceğiz yollarını bu yılın yaz aylarında onarılacağını, Ünye-Akkuş yolunun iyileştirme çalışmalarına ise 20 gün içerisinde başlanacağını söyledi.

Bölge Müdürü Çobanoğlu, Ünye'de yapılması istenen kaldırımlar ile yeni hastane yanında ki üst ya da alt geçit için fizibilite çalışmaları başlatacakları bilgisini verdi.

Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne yapılan ziyaretin ardından konuşan İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, Başbakan Erdoğan'ın "Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik" sözünü hatırlatarak, ulaşım, eğitim, sağlık ve turizm konularında yoğun çalışmaların olduğunu, güzel Ünye'nin çevre yoluyla, hastanesiyle, yenilenen okulları ve yapılması planlanan kampusuyla, Günpınarı'na yapılacak olan spor kompleksiyle ve organize sanayisi ile adeta çehresinin değişeceğini belirti.

Çamyar, "Tüm çalışmalarımızı bu güzel şehrin güzel insanlarının her şeyin en güzelini hak ettiklerini düşünerek yapıyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye'den Karayolları 7. Bölge Müdürü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement