Uşak'ta Vali Ergün ve Heyeti Şehitlik Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Vali Ergün ve Heyeti Şehitlik Ziyaretinde Bulundu

Uşak\'ta Vali Ergün ve Heyeti Şehitlik Ziyaretinde Bulundu

Uşak Valisi Turan Ergün ve beraberindeki heyet, Ramazan Bayramı arife gününde şehitliği ziyaret ederek dualar etti. Ziyarete Uşak protokolünden birçok isim katıldı. İl Müftülüğü görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için dualar edildi. Vali Ergün ve protokol üyeleri, şehit mezarlarını gezerek karanfil bıraktı.

09.04.2024 12:37  Güncelleme: 12:42

Uşak'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla, Vali Turan Ergün ve beraberindeki heyet, arife günü şehitliğe ziyarette bulunarak dualar etti.

Şehitlik ziyaretine Uşak protokolünden, Uşak Valisi Turan Ergün, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Uşak CHP Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, şehit aileleri ve protokol üyeleri katıldı. Ziyarette ilk olarak İl Müftülüğü görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Şehitler için edilen duaların ardından Vali Ergün ve protokol üyeleri tek tek şehit mezarlarını gezerek mezarlara karanfil bıraktı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Vali Ergün ve Heyeti Şehitlik Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika


Advertisement