Uslu, Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Uslu, Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı

Uslu, Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı

GESTAŞ Genel Müdürü Volak Uslu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uluslararası Lojistik bölümü Yükseklisans ve Doktora öğrencileri ile bir araya geldi.

27.12.2016 11:46

GESTAŞ Genel Müdürü Volak Uslu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uluslararası Lojistik bölümü Yükseklisans ve Doktora öğrencileri ile bir araya geldi.

Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yükseklisans ve Doktora öğrencilerine seminer verdi. Üniversitenin Terzioğlu Kampüsü'nde gerçekleşen seminerde denizyolu taşımacılığıyla ilgili operasyonel bilgiler veren Uslu, öğrencilere Gestaş'ı ve sektörü anlattı. Çanakkale'nin denizcilik şirketi Gestaş'ın Genel Müdürü olarak öğrencilerin karşısına çıkan Uslu, şirketin 2017 hedefleriyle ilgili bilgilendirmelerde de bulundu.

Lojistikte önemli bir yeri olan denizyolu taşımacılığında Gestaş'ın rolünden bahsedilen seminerde araç ve yolcu taşımacılığının avantajları ve dezavantajlarına değinildi. Sohbet havasında gerçekleşen seminerde öğrenciler, sorularıyla da sektörel anlamda meraklarını giderdi. Gestaş'ın filosunda bulunan gemilerle ilgili teknik bilgilere değinen Yükseklisans ve Doktora öğrencileri, 2017'de Gestaş'ın daha farklı hatlarla, daha farklı bölgelere sefer yapıp yapmayacağıyla ilgili sorular yöneltti.

Gemi seferleri, gemi ulaşımında dikkat edilecek hususlar, denizyolu taşımacılığında önemli bir maliyet gideri olan yakıttan tasarruf sağlanacak ekonomik yolculuğun püf noktaları gibi konularda bilgilerini aktaran Gestaş Genel Müdürü Uslu, bu bilgileri somut örneklerle de destekledi. Yüksekokul ve doktora öğrencisi olmanın dışında Çanakkale'de yaşayan bireyler olan öğrenciler, Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu'dan Şehitlik Boğaz Turu'nun bu yaz da devam etmesini talep etti. 2017'de birçok projeyle ilgili sürprizler veren Uslu, Boğaz Turu'nun bu yıl da süreceğini dile getirdi. Dolu dolu geçen etkinlik sonrası öğrenciler, Volkan Uslu'ya bir plaket takdim ederken etkinlik hep birlikte çekilen selfie ile sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uslu, Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement