Vali Öztürk, Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Öztürk, Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Yemeğine Katıldı

Vali Öztürk, Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Yemeğine Katıldı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş ve Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği’nin yemeğine katıldı.

03.01.2014 12:24

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş ve Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği'nin yemeğine katıldı.

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk yemekte yaptığı konuşmasında, "Karadeniz denildiği zaman akla Trabzon gelir. Bunun sebebi Trabzon'un derinlemesine bir tarihe ve kültüre sahip olan büyük bir kültür merkezi olmasıdır" diye konuştu.

Karadenizli ve Trabzonlu olmanın büyük bir ayrıcalık olduğunun altını çizen Vali Öztürk, "Bu ülkenin bir birliği, bütünlüğü var ve biz de Karadenizliler olarak bu birlik ve bütünlük içerisinde önemli bir bağdaştırıcı, dayanışmayı arttırıcı, kaynaştırıcı unsuruz. Hamuru gurbetle yoğrulmuş bir memleketin insanlarıyız. Karadenizliler bu ülkenin çimentosudur, bulundukları her yerde katalizör rol oynarlar, hızlandırırlar ve oradaki milli birliği ve dayanışmayı sağlamaya yönelik faaliyetler içinde olurlar. Türkiye'nin bu tür kimliklere ihtiyacı vardır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Öztürk, Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement