Vali Yavuz Polislerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Yavuz Polislerle Bir Araya Geldi

Vali Yavuz Polislerle Bir Araya Geldi

Muş Valisi Seddar Yavuz, Özel Hareket Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

12.08.2016 17:20

Muş Valisi Seddar Yavuz, Özel Hareket Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Seddar Yavuz'un Özel Hareket Şube Müdürlüğü ziyaretine İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan eşlik etti. Vali Yavuz'u, Özel Harekat Müdürü Bülent Vatansever ve şube personeli karşıladı. Özel Hareket polisleri ile bir araya gelen Vali Yavuz, millet olarak gurur duyduklarını söyledi. Özel hareketçilerin, milletin değerlerini hayat biçimi haline getirdiğini ifade eden Vali Yavuz, "Yaklaşık 28 yıllık meslek hayatımda kahramanlığı ve cesaretiyle övündüğümüz, milletimizin değerleriyle bezenmiş ve değerlerimizi hayat biçimi haline getirmiş bir teşkilatın mensupları olan sizlerle millet olarak daima gurur duyduk" dedi.

Tüm terör örgütlerine karşı dimdik ayakta olduklarını kaydeden Vali Yavuz, "Hepinizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu coğrafyada ciddi zorluklarla mücadele ediyor. Türkiye'yi iç ve dıştan karıştırmak isteyen başta FETÖ terör örgütü olmak üzere PKK, DAİŞ, DHKP-C ve bunları taşeron örgüt olarak kullanan efendilerine karşı her zaman tetikte ve ayaktayız. Bunların hepsinin amacı aynı, bunların çoğu dışarıda kurgulanmış içerde yuvalanmış hain terör örgütleridir. Birliğimize ve dirliğimize kasteden terör örgütlerine fırsat vermeyeceğiz. Bu ülkenin asla istila edilemeyeceğini, asla proje dayatılamayacağını 15 Temmuz sonrasında meydanları dolduran milletimizle gösterdik. Dünya üzerinde bunu unutanlara, bizi unutanlara bir kez daha Çanakkale ruhunun ne olduğunu göstermiş olduk. Allah'ın izniyle biz bu hainlerden ülkemizi temizleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Halkımızın huzuru için büyük fedakarlık ve kahramanlık gösteren sizleri kendi evladımızdan ayırmadığımızı bilin" diye vurgulayan Vali Yavuz, "Sizlerin burada daha iyi imkan ve şartlarda görev yapmanız için çalışmalarımız devam ediyor. Allah sizleri muhafaza etsin. Bu duygu ve düşünceler içerisinde bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ve Allah'a kavuşan şehitlerimize minnet duygularımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yavuz Polislerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement