Valilik Tenis Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Valilik Tenis Turnuvası Sona Erdi

Valilik Tenis Turnuvası Sona Erdi

Burdur'da düzenlenen "Valilik Tenis Turnuvası" sona erdi. Turnuvada masterler kategorisinde Aziz Sayı, teşvikler kategorisinde Ahmet Ak ve bayanlar kategorisinde İlknur Saldıran birinci oldu.

22.09.2014 12:29  Güncelleme: 15:58

Burdur Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis İl Temsilciliği tarafından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) kortlarında düzenlenen turnuvaya 66 sporcu katıldı.

Turnuvada masterler kategorisinde Aziz Sayı, teşvikler kategorisinde Ahmet Ak, bayanlar kategorisinde İlknur Saldıran, küçükler bayan kategorisinde Nehir İmik ve küçük erkek kategorisinde ise Mehmet Bülbül birinci oldu.

Turnuvada dereceye girenlere ödülleri Vali Hasan Kürklü ve protokol üyeleri tarafından verildi.

"KORT SAYISINI ARTIRMAYI PLANLIYORUZ"

Kürklü, törende yaptığı konuşmada, kendisinin de masterler kategorisinde mücadele ettiğini hatırlatarak, yaşam kalitesinin yükseltmesi bakımından sporun büyük önem taşıdığını söyledi.

Her zaman sporculara destek olmaya gayret ettiklerini belirten Kürklü, şöyle konuştu:

"Tenis, hakikaten son dönemlerde ilimizde gelişmeye başlayan güzel bir spor. Dolayısıyla bu sporun gelişmesinden ayrıca memnuniyet duyuyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bir kaç yerden kaynak arayışına girdik. Geldiği takdirde kort sayısını artırmayı planlıyoruz. Kort sayısını ne kadar artırırsak sporcularımız da o kadar çok antrenman yapar."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar ise son yıllarda kentte spor branşlarına duyulan ilginin tenis sporuna da yansıdığını kaydetti.

İnşa edilmekte olan spor tesisleri ve yapmayı planladıkları spor tesislerinin bitmesi halinde Burdur'un bir spor kenti olacağını vurgulayan Sancar, "Gençlerimizi ve vatandaşlarımızı daha fazla spor branşlarıyla tanıştırma ve elit sporcular yetiştirme imkanına kavuşacağız" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Valilik Tenis Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement