Van'dan İsrail'e Kınama - Son Dakika
Yerel

Van'dan İsrail'e Kınama

Van\'dan İsrail\'e Kınama

Anadolu Gençlik Derneği Van Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Aydın, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdüren İsrail'i kınadıklarını söyledi.

12.03.2012 18:11

Anadolu Gençlik Derneği Van Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Aydın, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdüren İsrail'i kınadıklarını söyledi.

Sanat Sokağı'nda toplanan dernek üyeleri adına bir açıklama yapan Yusuf Aydın, ırkçı emperyalistlerin elebaşı İsrail'in ABD'den aldığı destekle cinayetlerinde sınır tanımadığını söyledi. Aydın, " Filistin'de zulüm tüm hızıyla devam ediyor. Daha Kudüs'te, Gazze'de, uluslararası kara sularında uyguladığı zorbalığın, fosfor bombalarının, Mavi Marmara'nın, savaş ve insanlık suçlarının hesabını vermeyen İsrail, yeni bir saldırıya daha girişti. İnsanlığın huzur ve barışı üzerinde adeta habis ur gibi oturan

Siyonist İsrail, birkaç gündür havadan ve karadan Filistinli kardeşlerimizin üzerine bombalar yağdırıyor. Bölgeden gelen haberlere göre Siyonist işgal güçlerinin cuma günü ikindi saatlerinden bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 18 Filistinli kardeşimiz şehit olurken, 30'dan fazla kişi de yaralanmıştır. Öncelikle şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa ve Filistinli mücahitlere güç niyaz ediyoruz. Ümmetin ve Filistinli mücahit kardeşlerimizin başı sağ olsun. Rabbim

Siyonist zalimleri kahhar sıfatıyla cezalandırsın. Filistinli mazlum kardeşlerimize yardım etsin. Bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak bütün dünyanın gözleri önünde yaşanan bu katliamı kınıyoruz. Mücahit Filistinli kardeşlerimizi tüm yüreğimizle destekliyor ve bütün İslam ümmetini Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya çağırıyoruz" dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından kalabalık sessiz bir şekilde dağıldı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'dan İsrail'e Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement