Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Ceyhan'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Ceyhan'da Toplandı

Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Ceyhan\'da Toplandı

Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Şubat ayı olağan toplantısı Ceyhan Belediyesi'nin ev sahipliğinde Ceyhan'da gerçekleştirildi.

28.02.2013 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Şubat ayı olağan toplantısı Ceyhan Belediyesi'nin ev sahipliğinde Ceyhan'da gerçekleştirildi.

Ceyhan Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Birlik Başkanı ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın yanı sıra birlik üyesi Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı ve birlik meclis üyeleri katıldı.

Yedigöze İçme Suyu Projesinin çok önemli bir çevre ve içme suyu projesi olduğunu kaydeden Birlik Başkanı Kazım Özgan, "Birlik üyesi belediyeler olarak uyumlu bir çalışma sergilemekteyiz. Çağdaş ve gelişmiş şehirlerde çevre projelerinin bitmiş olması gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi de sudur. Yedigöze Su ve Hizmet Birliği olarak arıtma, katı atık tesisleri gündemimizde. Bu konu hakkında sizlerin de görüşlerinizi almak, istişare yapmak istiyoruz" dedi.

Ceyhan belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise katı atık tesislerinin önemine değinerek, "Mahkeme kadıya mülk değil. Bizler de bizlerden sonra göreve gelecek olan arkadaşlarımızın daha rahat çalışabilmesi ve sorunlarının çözümü için uğraşıyoruz. Katı atık bertaraf tesislerinin biran önce hayata geçirilmesi gerekir. Bunun için ince eleyip sık dokumak zorundayız" dedi

Birlik Genel Sekreteri Mükremin Duygun ise katı atık tesislerinin ne aşamada olduğu, bu zamana kadar neler yapıldığı hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Tek maddeyle toplanan birlik toplantısının ardından Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından birlik üyeleri onuruna öğle yemeği verildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Ceyhan'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement