Yenişehir'de Karate Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Yenişehir'de Karate Şampiyonası

Yenişehir\'de Karate Şampiyonası

Bursa'nın Yenişehir ilçesi, karate şampiyonasına ev sahipilği yaptı.

20.01.2014 17:09

Bursa'nın Yenişehir ilçesi, karate şampiyonasına ev sahipilği yaptı.

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kapalı Spor Salonu'nda "İller Arası Karate Şampiyonası" düzenledi. Şampiyonaya Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Türkiye Karate Federasyonu As Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Timur Özdemir, Türkiye Karate Federasyonu Bursa İl Temsilcisi Hanifi Büyükmert ve çok sayıda sporsever katıldı.

10 ilden 22 kulüp ve toplam 500 sporcunun mücadele ettiği Yenişehir Belediyesi İller Arası Karate Şampiyonası'nda Yenişehir Belediyesi Karate Kursu öğrencilerinden 2003 doğumlularda +45 kiloda Anıl Ülkü ikinci, 2004 doğumlularda 30 kiloda Kübra Yazıcı üçüncü, 2004 doğumlularda 35 kiloda Esin Vataner üçüncü ve 2002 doğumlularda 45 kiloda Feyza Çetin üçüncü oldu. Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, "Sporu yalnızca izleyen değil, aynı zamanda spor yapan bir Yenişehir hedefimizin gün be gün gerçekleşiyor olması gurur verici" dedi.

Sporculara, görevli hakem ve antrenörlere, şampiyonayı izlemeye gelen tüm seyircilere belediyenin 'İkram Çeşmesi'nden gün boyu çorba ikram edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir'de Karate Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement