Yenişehir'de Semerkand Vakfının Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Yenişehir'de Semerkand Vakfının Temeli Atıldı

Yenişehir\'de Semerkand Vakfının Temeli Atıldı

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Semerkand Vakfı hizmet binasının temeli törenle atıldı.

25.04.2014 19:03  Güncelleme: 19:08

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Semerkand Vakfı hizmet binasının temeli törenle atıldı.

Semerkand Vakfı hizmet binasının temel atma törenine AK Parti Milletvekili Önder Matlı, Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, eski Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurtuluş Mahallesi'ne yapılan hizmet binasının temel atma töreninde konuşan Çelik, "Milletler, manevi kalkınmayla, gönül dünyalarını imar etmekle ve ahlaki üstünlükle tarih sahnesinde süreklilik kazanırlar. Gönül dünyalarını imar edemeyenler yeryüzünü imar edemezler. Gönül dünyalarını imar etmenin yolu, gençlerimizle, ailelerimizle, vakıflarla buluşmaktır. Tarih bize gösteriyor ki, yeryüzünde hiçbir millet sadece maddi refahla, teknolojik kalkınmayla abad olmamıştır. İnşallah, bugün temelini atacağımız vakfımızın, ülkemizin, Yenişehir'in, bilim ve akıl bakımından, gönül dünyalarının zenginleşmesi ve manevi bakımdan kalkınmasına vesile olur" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hizmet binasının temeli dualarla atıldı. Bu arada, vakıf yararına kermes açıldı. Kermesi ziyaret eden Milletvekili Önder Matlı ve beraberindekiler, daha sonra belediyeye geçerek Başkan Çelik ile makamında bir süre sohbet etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir'de Semerkand Vakfının Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement