CHP'li Belediye Başkanı Akaydın, Gazipaşa'da - Son Dakika
Yerel

CHP'li Belediye Başkanı Akaydın, Gazipaşa'da

CHP\'li Belediye Başkanı Akaydın, Gazipaşa\'da

CHP'den yeniden aday gösterilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Akaydın, Gazipaşalılarla bir araya geldi.

03.02.2014 16:40  Güncelleme: 10:00

CHP'den yeniden aday gösterilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Gazipaşa ilçesini ziyaret etti.

Gazipaşa Belediyesinin düzenlediği şenliğe katılan Akaydın, "Gazipaşa, Mustafa Kemal Atatürk'e layık olma başarısı gösteren ilçemizdir. Belediye başkanınız Cemburak Özgenç, 10 yıldır tanıdığım, üretken, genç ve dinamik bir belediye başkanı. Onu bir dönem daha belediye başkanı seçeceğinize inancım tamdır" dedi.

Muhtarlara Büyükşehir Belediyesinin görevleri hakkında bilgi veren Akaydın, yeni dönemle birlikte uygulayacakları çalışma yöntemlerini ve Gazipaşa'nın, Antalya'nın istikbal vaat eden bir ilçesi olduğunu ifade etti.

Akaydın, Gazipaşa'nın iyi planlama yapılması durumunda turizmden gelecekte pay alabileceğini  belirterek, şöyle konuştu:

"İlçede okuma yazma oranı çok yüksek. Kent merkezinde devamlı yatırım yapıyoruz. 700 milyon liralık yatırım yaparak 60 projeyi hayata geçirdik. Köylüyü köyünde nasıl mutlu tutabiliriz, köyden kente göçü nasıl engelleyebiliriz diye kafa yorduk. Gençlerimize köy ortamında iş yaratmak, kooperatifçilik, üretici birlikleri, hallerin yeniden elden geçirilmesi gibi çalışmalar üzerinde duruyoruz. Ayrıca sahil turizmini köye, iç kısımlara götürmek için çalışmalarımız olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'li Belediye Başkanı Akaydın, Gazipaşa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement