Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökçek: "Beypazarı'nda 10 sene belediye başkanlığı yapan zat, belediyeyi borçlu bıraktı gitti, şimdi de Ankara'ya belediye başkan adayı olan bu zat, ilçede çöplüğü bile kaldıramadı"

26.03.2014 18:38

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Gökçek, " Beypazarı'nda 10 sene belediye başkanlığı yapan zat, belediyeyi borçlu bıraktı gitti, şimdi de Ankara'ya belediye başkan adayı olan bu zat, ilçede çöplüğü bile kaldıramadı" dedi.

Beypazarı'daki mitingde konuşan Gükçek, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ı eleştirdi.

Gökçek, "Beypazarı'nda 10 sene belediye başkanlığı yapan zat, belediyeyi borçlu bıraktı gitti, şimdi de Ankara'ya belediye başkan adayı olan bu zat, ilçede çöplüğü bile kaldıramadı. Çöplüğü de yemyeşil bir alan yapacağız. Sizler oraya giderek piknik yapabileceksiniz. Atatürk Parkı'nı bile biz düzenledik. Bir Atatürk Parkı'nı bile düzenleyemeyen bu zat, Beypazarı halkına arsenikli su içirdi. Turizm kenti denilen Beypazarı'na bir umum tuvalet bile yapamadı. Beypazarı, büyükşehirde değilken bile çok hizmetler verdik" ifadelerini kullandı.

Yavaş'ın Beypazarı Belediye Başkanı olduğu dönemde, belediye başkanı olur olmaz suya zam yaptığını söyleyen Gökçek, şöyle devam etti:

"Sayın belediye başkanı Cengiz Özalp AK Parti'ye geçmesinin ardından, suya zam bile yapmadı. Yavaş, suya yüzde 92 zam yaparak, o dönemde 13 kuruş olan su 25 kuruşa çıktı. Belediye başkanlığının çatısı akıyordu bunu bile yapamadı ve Cengiz bey yaptı. Belediyeyi borç batağında bıraktı gitti. Şimdi CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Yavaş, belediyeyi 15 trilyon borçla bıraktı gitti. Şimdi Ankara'da şunu yapacağız, bunu yapacağız diyorsun, Beypazarı'na bir şey vermemişsin ki Ankara'da ne yapacaksın."

Gökçek, CHP Yenimahalle belediye meclis üyesine ait İvedik'teki bir matbaada kendisi aleyhine haberlerin yer aldığı 110 bin adet gazetenin emniyet güçleri tarafından yakalandığını ifade ederek, "Fotomontaj yapmışlar, bir masanın etrafında kızlarla ben oturmuşum, ortada beraber içki içiyorum. Melih Gökçek öyle bir masada içki içtiyse dünyanın en onursuz insanıdır" şeklinde konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement