Yerköy'de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Yerköy'de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Yerköy\'de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, en çok vergi ödeyen kişi ve kurumlar ödüllendirildi.

27.02.2014 17:50

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, en çok vergi ödeyen kişi ve kurumlar ödüllendirildi.

Yerköy'de 2013 yılında, gelir ve kurumlar vergisinde sıralamaya giren 7 mükellef Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, tarafından ödülleri takdim edildi. Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Nevzat Şengök, Yerköy Vergi dairesi Müdürü Mustafa Coşkun, vergi dairesi personeli ve en çok vergi ödeyen kişiler ve kurum temsilcileri katıldı. Ödül töreninde konuşma yapan Yerköy Kaymakamı Şengök, Verginin kamu hizmetinin finansmanı için vatandaşlardan imkanları çerçevesinde talep edilen anayasal ödev ve yükümlülük olduğuna belirterek, verginin en önemli vatandaşlık görevlerinin başında geldiğini söyledi. Mükellefleri tebrik eden Şengök, bundan sonrada örnek esnaf olarak işlerine devam etmelerini, vergilerini tam ve zamanında yatırmalarını, ülkenin gelişmesi, büyümesi temennisinde bulundu.

Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Coşkun'da verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlandığını belirterek, "25. Vergi Haftası bu yıl 24 Şubat - 2 Mart 2014 tarihleri arasında tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanılmaktadır. Bu kapsamda, Yerköy Vergi Dairesi Müdürlüğünce 25 Şubat 2013 tarihinde ilçemiz vergi rekortmenleri ile vergi yükümlülüğünü eksiksiz yerine getirenlerden; Kurumlar Vergisi Mükelleflerinden; Erensan Isı Tekniği A.Ş, KST İnşaat LTD .Şti, Kahraman Çelik Makas San. Tic. Ltd. Şti., Yeşiloğlu Plastik Ltd. Şti. olurken, Gelir Vergisi Mükelleflerinden; Necdet Tamer (Madencilik ve Nakliye), Sevim Aydın (Eczacı), Ekrem Arık'a (Eczacı) plaket verilmiştir. Yerköy Vergi Dairesi Müdürlüğü olarak, Gelir İdaresi Başkanlığı, Yozgat Defterdarlığı ve Yerköy Kaymakamlığı adına; Vergisini ödeyerek ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmalar sonrasında, Kaymakam Nevzat Şengök ve Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Coşkun rekortmenlere plaketlerini takdim etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy'de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement