Yeşilyurt Demir Çelik Myo, 2. Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt Demir Çelik Myo, 2. Mezunlarını Verdi

Yeşilyurt Demir Çelik Myo, 2. Mezunlarını Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu(MYO), 2.mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

13.06.2013 14:17

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu(MYO), 2. mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 228 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Yüksekokulda düzenlenen törene OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Aydın ve Prof. Dr. Halis Ölmez, Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Dervişoğlu, Karadeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Fahrettin Ulusoy, Yeşilyurt Demirçelik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt, Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri, dekanlar, sanayici ve iş adamları, ilçe protokolü ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Dervişoğlu, öğrencilere eğitim ve öğretim alanı haricinde ellerinden geldikçe bir iş yerinde istihdam edebilmek içinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın ve Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu adına konuşan Mesut Yeşilyurt ise mezunlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Aydın ve Prof. Dr. Halis Ölmez, OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu ve Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu üyeleri okulu dereceyle bitiren öğrencilere belge, plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Tören, mezun olan öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt Demir Çelik Myo, 2. Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement