Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kiracı Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kuruluna Seçildi - Son Dakika
Yerel

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kiracı Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kuruluna Seçildi

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kiracı Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kuruluna Seçildi

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, Türkiye’nin en büyük medya meslek kuruluşu olan Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurul üyeliğine seçildi.

12.05.2014 18:48

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, Türkiye'nin en büyük medya meslek kuruluşu olan Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurul üyeliğine seçildi.

Türkiye genelinde yaklaşık 20 bin gazeteci üyesi bulunan çeşitli illerindeki 73 cemiyetin son 1 yıl içerisinde kurduğu 8 mesleki federasyonun oluşturduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun Ankara'da yapılan ilk genel kurul toplantısında genel başkanlığa Marmara Gazeteciler Federasyonu ve Bursa gazeteciler cemiyeti başkanı Nuri Kolaylı getirilirken, Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Osman Hakan Kiracı da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu üyeleri arasında yerini aldı.

Gazeteciler Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyesi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, Türk basının en büyük ve en üst çatı örgütünün kurulduğunu ve bu konfederasyonun Türk medyasının sorunlarını çözümü açısından son derece önemli bir birliktelik olduğunu söyledi. Kiracı, Yozgat'ın Gazeteciler Konfederasyonunda en iyi şekilde temsil edileceğini kaydetti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kiracı Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kuruluna Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement