Yozgat'ta Yaz Kuran Kursları Başladı - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Yaz Kuran Kursları Başladı

Yozgat\'ta Yaz Kuran Kursları Başladı

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Yozgat’ta tüm camilerde ‘Gel Bu Yaz Kuran’ı Gönlüne Yaz’ temasıyla Yaz Kuran Kursları başladı.

20.06.2016 13:20

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Yozgat'ta tüm camilerde 'Gel Bu Yaz Kuran'ı Gönlüne Yaz' temasıyla Yaz Kuran Kursları başladı.

Yozgat'ta camilerde görevli imam ve müezzinler tarafından verilen Kuran Kursu'na öğrenciler ilk günde yoğun ilgi gösterdi. Kurslar sabah saat 09.30'da başlayıp, 12.30'da sona erecek. 26 Ağustos 2016 tarihinde sona erecek yaz Kuran kursları 9 hafta sürecek. Kurslarda çocuklara temel dini bilgiler, namaz surelerini, namaz duaları ve Kuranı kerim öğretilecek.

Hamamcıoğlu Cami İmamı Mustafa Güngör, 20 Haziran tarihi itibariyle Kuran kurslarının başladığını belirterek, "Kurslarımız sabah saat 09.30'da başlayıp, 12.30'da sona erecek. Toplam 9 haftalık eğitim ile 26 Ağustos tarihine kadar devam edecek" dedi. Anne ve babaların evlatlarını camilere göndereni ve kursa gelen çocukların takip edilmesini isteyen Güngör, "Çocuklarımız, dinimizi asıl kaynağından öğrenme gayreti içerisinde olsunlar. Biz kendi evlatlarımız kadar bu yavrularımıza değer vereceğiz. Kuranı kerimi, dini bilgileri 9 hafta sonunda yavrularımıza öğretmiş olacağız. Vatan, millet, bayrak sevgisini de çocuklarımıza vermiş olacağız. Biz camideyiz inşallah velilerimiz gerekli duyarlılığı gösterirler" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Yaz Kuran Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement