Zeka Yönetim Kurulu Toplantısı Gediz'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Zeka Yönetim Kurulu Toplantısı Gediz'de Yapıldı

Zeka Yönetim Kurulu Toplantısı Gediz\'de Yapıldı

Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Kütahya'nın Gediz ilçesinde gerçekleştirildi.

27.12.2012 19:47

Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Kütahya'nın Gediz ilçesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ile Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu katıldı.

Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2012-08 sayılı yılın son Yönetim Kurulu toplantısı GDZ Gediz Otel Kongre Merkezinde yapıldı.

Toplantıdan önce tüm misafirlere meşhur Gediz güveci menülü yemek verildi.

Daha sonra GDZ Gediz Otel Kongre Merkezinde yapılan toplantıya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu başkanlık etti.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya'nın Kireç Köyü yakınlarında trafik kazası sonucu şehit olan 2 askerin cenaze törenine katıldığı için Yönetim Kurulu toplantısı yaklaşık bir saat gecikmeli olarak gerçekleştirildi.

Saat 14.30 civarı başlayan toplantının gündem maddelerine geçmeden önce Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tarafından Murat Dağı'nda yapılması kararlaştırılan kayak merkezi hakkında tüm katılımcılara bilgisayar destek bir sunum yapıldı.

Sunumun ardından toplantının gündem maddeleri arasında yer alan 2012 yılında uygulanan destek programları ele alınırken, Kurul Üyelerine 2012 yılı içinde başlatılan "Teknik Destek (TD)" ve "Doğrudan Faaliyet Destek (DFD)" programları ile "Sosyal Kalkınma" ve "Sosyal Altyapı" mali destek programlarının devam eden süreçleri hakkında ayrıntılı şekilde bilgiler sunuldu.

Toplantıda, 2014-2023 yıllarını kapsayacak olan yeni bölge planı ve bu kapsamda yapılan hazırlık çalışmaları kurul üyeleri arasında istişare edildi.

Ayrıca daha önce toplantıda yer verilmesi kararlaştırılan ve önemli konulardan biri olan Zafer Havaalanı etrafında şekillenmesi istenen Zafer Cazibe Merkezi çalışmaları da masaya yatırıldı.

Toplantı, Ajans'ın idari konularının görüşülmesi ile sona erdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeka Yönetim Kurulu Toplantısı Gediz'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement