Zihni Aldırmaz Nikah Kıydı - Son Dakika
Yerel

Zihni Aldırmaz Nikah Kıydı

Zihni Aldırmaz Nikah Kıydı

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın nikah kıydığı tören, birçok eski Anavatan Partili önemli ismi biraraya getirdi.

02.01.2014 13:59

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın nikah kıydığı tören, birçok eski Anavatan Partili önemli ismi biraraya getirdi.

Sular VİP Salonu'ndaki düğünle hayatını birleştiren Özgür Topaloğlu ile Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarından Ali Rıza Ulaştırı'nın yeğeni Burcu Kuylu'nun (Topaloğlu) çiftinin nikahını kıyan Zihni Aldırmaz, eski siyaset arkadaşlarıyla da hasret giderdi.

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a yakınlığı ile bilinen eski Milletvekili Mehmet Perçin, Cemal Topaloğlu, Fahri Öztürk gibi isimlerle düğünde buluşan Zihni Aldırmaz, derin bir sohbete daldı.

Bu isimlerle birlikte Mehmet Ortatepe, Prof. Dr. Birol Özer ve Ali Rıza Ulaştırıcı'nın nikah şahitliği yaptığı törende genç çifte fincan takımı hediye eden Zihni Aldırmaz, "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Sizden iki fincan kahve içme sözü istiyorum. O zaman 80 yıl mutluluk garanti" dedi.

Zihni Aldırmaz, düğünde eski dostlarla bir arada olmaktan da büyük mutluluk duyduğunu söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zihni Aldırmaz Nikah Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement