Kamyonetin seyir halinde zikzak çizerek herkesi tehlikeye attığı anlar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Kamyonetin seyir halinde zikzak çizerek herkesi tehlikeye attığı anlar kamerada

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kamyonet sürücüsü, seyir halindeyken zikzak çizerek trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde kamyonetin yolda savrulduğu ve diğer şeride geçtiği anlar yer aldı.

15.05.2024 00:45

Kamyonetin seyir halinde zikzak çizerek herkesi tehlikeye attığı anlar kamerada

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kamyonet sürücüsünün seyir halindeyken zikzak çizerek sağ şeritten sol şeride geçip trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Alanya D-400 Karayolu Konaklı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 BKJ 387 plakalı bir kamyonet şeridinde seyir halindeyken bir anda sağa ve sola doğru zikzak çizmeye başladı. Kamyonetin yolda diğer sürücüleri tehlikeye attığı anlar başka bir araçtaki vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenip sosyal medyada yayınlandı. Görüntülerde kasasında yük olduğu görülen kamyonetin şeridinde ilerlerken önce sağa sola savrulduğu, ardından da bir anda diğer şeride geçtiği anlar yer aldı. Kamyonetin daha sonra ise yavaşladığı anlar da görüntülere yansıdı.

Kamyonetin seyir halinde zikzak çizerek herkesi tehlikeye attığı anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kamyonetin seyir halinde zikzak çizerek herkesi tehlikeye attığı anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement