28 Ayrı Operasyonda 2 Kilo Esrar
Son Güncelleme:
Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilen 28 ayrı operasyonda esrar, kök kenevir ve çok sayıda kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.
Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Mayıs 2014 ayı içerisinde, İl Merkezi, Eruh, Kurtalan, Pervari ve Şirvan ilçelerinde gerçekleştirilen 28 Kaçakçılık ve Organize Suç Operasyonunda, 2 kilo 184 gram esrar maddesi, 145 kök kenevir bitkisi, 2 adet dedektör ve 480.371 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.
Yapılan operasyonlarda tahmini piyasa değeri 1 milyon 921 bin 484 lira olan kaçak malzeme ele geçirildiği ve operasyonlarda yakalanan 48 şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı aktarıldı.
Haber: Suat BİLİM
Kaynak: Temsilci