5 Bin İsrail Askerine Tehdit Mesajı

Son Güncelleme:

Kudüs Seriyyeleri, telefon numaralarını ele geçirdiği 5 bin İsrail askerine İbranice tehdit mesajı gönderdi.

Gazze'deki İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, istihbarat çalışması sonucu, telefon numaralarını ele geçirdiği 5 bin İsrail askerine İbranice tehdit mesajı gönderdiğini açıkladı.


AA muhabirinin Kudüs Seriyyeleri'nden edindiği bilgiye göre, Kudüs Seriyyeleri'ne bağlı istihbarat ağının gerçekleştirdiği bir operasyonda 5 bin İsrail askerinin telefon numarasına ulaşıldı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda aralarında çok sayıda komutanın da bulunduğu askerlere İbranice "Gazze sizlere mezar olacak, Tel Aviv'i ateş topuna çevireceğiz" mesajı gönderdi.


DEVAM EDECEKLERİNİ AÇIKLADILAR


Kudüs Seriyyeleri, büyük bir istihbarat başarısı olarak gördüğü bu operasyonda, Gazze saldırısına katılan binlerce İsrailli asker ve sivilin, isim, telefon numarası, mail adresi ve ev adreslerine ulaştıklarını, saldırılarla ilgili doküman ele geçirdiklerini açıkladı.


Açıklamada, elde edilen istihbarat verilerinin bir kısmının Kudüs Seriyyeleri'nin resmi sayfasından kamuoyu ile paylaşıldığını ve istihbarat bilgilerini kullandıktan sonra da paylaşmaya devam edecekleri ifade edildi.


2 ÇOCUK ÖLDÜ


İsrail'in Gazze'nin kuzeyindeki 2 eve gerçeleştirdiği hava saldırılarında 2 çocuk öldü, 14 kişi yaralandı. İsrail Ordusu'na ait savaş uçaklarının sabaha karşı Gazze'nin kuzeyindeki 2 eve gerçekleştirdiği saldırılarda Tamir ile Cumane isimli 2 çocuk öldürüldü, 15 kişi yaralandı.

Kaynak: AA