"8 Mart Dünya Kadınlar Günü"

Son Güncelleme:

Bitlis İnci Hanımlar Derneği tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla program düzenlendi.

Bitlis İnci Hanımlar Derneği tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla program düzenlendi.


Kentteki bir restoranda düzenlenen programda konuşan dernek başkanı Aytaç Öndül, kadının en çekici ve en tatlı güzelliğinin ahlak olduğunu, en kıymetli ve en şirin yüzünün ise samimi, nurani şefkati olduğunu söyledi.


Tüm kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutlayan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul'un eşi Emine Yurdakul da programı düzenleyen dernek yönetimine teşekkür etti.


Konuşmaların ardından, Bitlis Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görev yapan Psikolog Elif Turgut Ekin, katılımcılara "Aile İçi iletişim" konusunda seminer verdi.


Programa, kurum müdürlerinin eşleri ve çok sayıda kadın katıldı.


Muhabir: Şener Toktaş


Yayıncı: Levent Harman - BİTLİS

Kaynak: AA