90'lık Dede, 75'lik Eşini Başına Çekiçle Vurarak Öldürdü!
Manisa'nın Salihli ilçesinde 90 yaşındaki dede, 75 yaşındaki 50 yıllık eşini evinin bahçesinde kafasına çekiçle vurarak öldürdü.
Manisa'nın Salihli ilçesinde 90 yaşındaki bir kişi, yarım asırlık eşini öldürdü.
EVİNİN BAHÇESİNDE EŞİNİ ÖLDÜRÜP KOMŞULARA HABER VERDİ
Olay, Manisa'nın Salihli ilçesi Süleymaniye Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf G. (90), eşi Ganime G.'yi (75) ikamet ettikleri evin bahçesinde öldürdü. Yusuf G. daha sonra komşularına giderek eşinin yerde hareketsiz bir şekilde yattığını söyledi. Komşuları da durumu jandarma ekipleri ile sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde hareketsiz şekilde yatan Ganime G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.
SUÇUNU İTİRAF ETTİ: KAFASINA 2 KEZ ÇEKİÇLE VURDUM
Ganime G.'nin sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Şüpheli ölüm üzerine harekete geçen jandarma ekipleri çalışma başlatarak, Yusuf G.'yi gözaltına aldı. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Yusuf G., suçunu itiraf etti. Yusuf G., bir anlık kızgınlık sonucu eşinin kafasına 2 kez çekiçle vurarak öldürdüğünü söyledi.
50 YILLIK EVLİLERDİ
Öte yandan, Yusuf ve Ganime G. çiftinin 50 yıllık evli oldukları ve cinayete kurban giden 75 yaşındaki kadının 4 çocuk annesi olduğu öğrenildi. Jandarma olayla ilgili çalışma başlattı.