Taraftardan Albayrak'a "Güldür Güldür" Tepkisi

Son Güncelleme:

Galatasaraylılar, Albayrak'ın Güldür Güldür Show programına katılmasıyla ilgili "Kendini yerlere atıp komik durumlara düşüyor" diyerek tecrübeli yöneticiye kızdı.

Galatasaray'da Duygun Yarvusat'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından 'başkan yardımcısı' olarak Florya'ya geri dönen Abdurrahim Albayrak gündeme oturdu!

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Albayrak'ın bir TV kanalında yayınlanan 'Güldür Güldür Show' isimli komedi programında oynadığı parodi, sosyal medyada günün en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Bunun nedeni ise Albayrak'ın oynadığı parodinin konusunun 'parasını alamayan futbolcular' olması. Ayrıca bir yabancı futbolcunun bu nedenle maça çıkmak istememesi de konu edildi... Galatasaray'daki para krizi ve Sneijder olayının gündemde olduğu bir dönemde yayınlanan parodi büyük tartışmaları da beraberinde getirdi.

TARAFTARLAR ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU

Alabayrak bu parodi nedeniyle Twitter'da özellikle Galatasaraylı taraftarların eleştirilerine maruz kaldı... Yapılan yorumlarda, "Kulübün başkan yardımcısı, para krizinin yaşandığı bir dönemde nasıl böyle bir parodide oynar. Kendini yerlere atıp komik durumlara düşüyor. Galatasaray Kulübü'nün başkan yardımcısına hiç yakışıyor mu?" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: EuroSport.com