Adıyaman'da Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bin litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bin litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre polis ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek M.D. isimli şahsa ait olduğu tespit edilen aracı durdurarak arama yaptı. Toplam bin litre olan 3 adet plastik fiber tank ve 2 adet 25'er litrelik plastik bidonlara içerisinde kaçak olduğu değerlendirilen ve yapılan marker ölçümünde 'geçersiz' olduğu tespit edilen akaryakıtlara el konuldu. Akaryakıt ile birlikte araç içerisinde bulunan her iki ucunda tahmini 4'er metre hortum bulunan ve yakıt aktarımında kullanıldığı değerlendirilen elektrikli aparata gerekli yasal işlem yapılmak üzere yerlerinde fotoğraflandıktan soma muhafaza altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN