Ağır hasarlı bina tek dokunuşla yerle bir oldu
Son Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen Elazığ'da, yıkımına başlanan ağır hasarlı bina, iş makinesinin makasının dokunmasıyla anında yıkıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, bina toz bulutuyla kaplanırken o anlar net bir şekilde görülebiliyor.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen iller arasında bulunan Elazığ'da yıkımına başlanan ağır hasarlı bina, iş makinesinin makasının dokunmasıyla yerle bir oldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
AĞIR HASARLI BİNALARIN YIKIMI DEVAM EDİYOR
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen iller arasından bulunan Elazığ'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.
MAKASI VURMASIYLA YERLE BİR OLDU
Bu çerçevede, merkeze bağlı Yeni Mahallesi'nde yıkımına başlanan 6 katlı bina, iş makinesinin makasını vurmasıyla bir anda yerle bir oldu.
KAMERAYA SANİYE SANİYE YANSIDI
Ortalık toz bulutu ile kaplanırken o anlar hem güvenlik hem de cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaynak: İHA