Ak Gençlik Kartepe'de Süpriz Toplantı
Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf AKIN'ın isteği üzerine Ak Gençlik Kartepe teşkilatı toplandı.
Gençlik Kolları yönetiminin yanı sıra mahalle yönetimleri de toplantıya iştirak etti.
Yusuf AKIN toplantının başlarında niyetini belli etti ve seçim çalışmalarının sadece seçime yakın zamanlarda değil her zaman seçim varmış gibi teşkilatların çalışmasını istedi.''Biz Kartepe'den bugüne kadar ne istediysek aldık,imkanlar anlamında hiçbir sıkıntımız yok,artık salonlardan ziyade sahalarda olmamız gerekiyor'' diye belirtti ve sahaya inmek için Kartepeli Ak Gençler'den yeni ve nitelikli projeler üretmesini talep etti.
Ak Parti Kartepe Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri daha önceden toplantılarda konuşulmuş bazı projelerden bahsetti ve değişik fikirlerini sundu.
Aynı saatlerde kız kardeşinin söz merasiminden fedakarlık ederek toplantıya iştirak eden Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Mete AYDIN ise Haziran ayı içerisinde saha çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.