AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya Açıklaması

Son Güncelleme:

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, "Berat Kandili beratımıza vesile olsun" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, "Berat Kandili beratımıza vesile olsun" dedi.


Öksüzkaya mesajında şu ifadelerde bulundu:


"Üç ayları idrak ettiğimiz bugünlerde mübarek gecelerde de maneviyatımızı ihya etmeye devam ediyoruz. Bu gecelerden bir tanesine daha ulaştığımız berat kandilinin beratımıza vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın kandilini tebrik ediyorum.


Bu geceler insanın faniliğini idrak edip, baki olan yüce Allah'a yöneldiği, O'ndan istediği ve O'na ulaştığı, af, afiyet ve kurtuluşa erdiği gecelerdir. Allah'tan dünya hayatında hayırlı ömür ve helal rızıklar istemenin yanında, ahiret hayatı için mağfiret ve ebedi kurtuluş istenmelidir.


Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, berat kandilinizi tebrik eder, tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İHA