AK Parti Milletvekili Koca'dan Esnaf Ziyareti

Son Güncelleme:

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, taksici esnafıyla bir araya geldi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, taksici esnafıyla bir araya geldi.


Salih Koca ve beraberindeki AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Başkan Yardımcıları Battal Eryılmaz ve Volkan Doğan ile İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Köprübaşı semtinde hizmet veren Cici Taksi Durağı esnafını ziyaret etti. Koca, taksici esnafıyla sohbet edip onların sorunlarını dinledi.


Taksici esnafı, durak önünde yer alan dubalar nedeniyle Otogar istikametine gitmek isteyenlere yolu uzatarak hizmet vermek zorunda kaldıklarını belirterek, bazen bu durumun vatandaşların olumsuz düşünmesine neden olduğunu kaydetti. Esnaf, halkın menfaatine olan bu durumun bir an önce çözülmesini talep etti.


Salih Koca da sorunları dinlediğini, notlarını aldığını ve çözüm için üzerlerine düşeni yapacaklarını belirterek, şöyle konuştu:


"Taksiler şehirlerin vazgeçilmez hizmet unsurlarındandır. Dünyanın neresine gitsek aldığımız ilk hizmet taksi ile ulaşım hizmetidir. Yani taksi şoförleri dışardan gelene şehri tanıtan fahri rehberlerdir. Araç sayısının az olduğu dönemlerde üzüntümüzde, sevincimizde, yetişmek istediğimiz işimizde yanımızda gördüğümüz kişiler taksicilerdir. Bu nedenle siz bizim için, bu şehir için önemlisiniz."


- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA