AK Parti Mitinginde Mahşeri Kalabalık

Son Güncelleme:

AK Parti, İstanbul'da tarih yazdı. Partinin Yenikapı mitingine 2 milyon kişi katıldı.

AK Parti Yenikapı'da tarihi bir mitinge imza attı. Başbakan Erdoğan'ın önemli mesajlar verdiği mitinge 2 milyon kişinin katıldığı açıklandı. 

HELİPKOPTERLE GELDİ

AK Parti'nin "Yeniden Milli İrade Mitingi" başlıklı  İstanbul mitinginin düzenlendiği Yenikapı Meydanı tamamen doldu.  Başbakan Erdoğan, Kocaeli mitinginin ardından Yenikapı Meydanı'na helikopterle geldi. Helikopter, miting alanın bulunduğu bölgeye inmeden önce, bir  süre havada bekledi. Bu sırada partililer büyük coşkuyla Başbakan Erdoğan'ı  selamladı. Erdoğan da helikopterden vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi.

2 MİLYON KİŞİ KATILDI

Bu arada, Başbakan Erdoğan'ın arama noktalarının açılarak dışarıda  kalan vatandaşların alana alınması için talimat verdiği öğrenildi. Başbakan, konuşmasında meydanda 2 milyon kişi olduğunu söyledi.

"KILIÇDAROĞLU, BU MONTAJI BEĞENDİN Mİ?"

Konuşmasına kalabalığı selamlayarak başlayan Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na da göndermede bulundu. Erdoğan, "Varsın birileri montaj desin. Kılıçdaroğlu bak bu montajı nasıl yaptık, güzel mi, beğendin mi? Bir montaj da sen yap böyle. Varsın birileri bu muhteşem coşkuyu küçümsesin." dedi.

 

 

Kaynak: DHA