AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu Açıklaması

Son Güncelleme:

"Yapmış olduğumuz çalışmalarla 'Hedef, 2023 Tokat' sloganı ile, 2023 Tokat'ın inşası için hayata geçirilmesinin startını veriyoruz".

TOKAT (AA) - AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, "Yapmış olduğumuz çalışmalarla 'Hedef, 2023 Tokat' sloganı ile, 2023 Tokat'ının inşası için hayata geçirilmesinin startını veriyoruz"  dedi.


Eroğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 2002 yılında başlayan hizmet yolculuğunun ülkenin her yerini eserlerle, hizmetlerle donattığını söyledi.


Tokat'ın daha iyi yerlere gelebilmesi için Milletvekilleri ve toplumun her kesiminden insanlar ile çalışmalar yaptıklarını belirten Eroğlu, şöyle konuştu:


"Yapmış olduğumuz çalışmaları 'Hedef, 2023 Tokat' sloganı ile, 2023 Tokat'ını inşası için hayata geçirilmesinin startını veriyoruz. 4000 yıllık tarihiyle, içinde yedi medeniyet barındırmış, yüzyıllarca İpek Yolunun kavşağı olmuş, sayısız evliya, ulema, şair ve devlet adamı çıkartmış bu topraklar, eski ihtişamına sizlerin ve hepimizin gayreti ile 2023 yılında ulaşacaktır. Tokat için fikri olan herkes, bu konuda elini taşın altına koyacak ve Tokat'a yapılacak her projede söz sahibi olacaktır." .


Eroğlu, "Bu süreçte sivil toplum kuruluşlarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza, bürokratlarımıza, üniversitemize ziyaretler yapıp, onlarla beraber geleceğin Tokat'ın inşası mücadelesi içinde olacağız. Tüm halkımızın bizlere bu süreçte destek olacaklarından da eminiz" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA