AKMEK'li Kadınlardan "Antalya Türküleri" Konseri

Son Güncelleme:

Antalya Kepez Meslek Eğitimi Merkezi kursiyerlerinden oluşan koro tarafından "Antalya Türküleri" adlı konser düzenlendi.

Antalya Kepez Meslek Eğitimi Merkezi kursiyerlerinden oluşan (AKMEK) koro tarafından "Antalya Türküleri" adlı konser düzenlendi.


AKMEK'te görevli eğitmenlerin ve kursiyerlerin yer aldığı 60 kişiden oluşan koro, 2 aylık çalışmanın ardından Şef Gürsel Bağlan'ın yönetiminde, Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde verdikleri


"Antalya Türküleri" konseriyle ilk kez seyirciyle buluştu.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü konser sonunda yaptığı konuşmada, AKMEK'in 2009 yılının Ağustos ayında bir fikirle ortaya çıktığını belirterek, merkezin bugüne kadar önemli işlere imza attığını bildirdi.


Küçük bir bebek olarak dünyaya gelen ve 4 yılını geride bırakan AKMEK'in bugün bir çok projeyi hayata geçirdiğini ifade eden Tütüncü, "Burada meslek eğitimi alan kursiyerler gerektiğinde ailelerine küçük de olsa ekonomik destek sağlamakta. Ev hanımları için bir sosyal paylaşım alanı, genç kızlar için ise mesleki gelişim sağlayabilecekleri bir mekan olan AKMEK, el birliğiyle büyümektedir" dedi.


Muhabir: Volkan Poliçe


Yayıncı: Hatice Özdemir - ANTALYA

Kaynak: AA